top of page
  • Foto van schrijverManon Spruit

De studerende ondernemer. PE-startup, let's go!

Mensen die Manon een beetje kennen, weten dat Manon zich momenteel bevind in het laatste jaar van haar studie. Sport & Bewegen op hogeschool Thomas More in het Belgische Turnhout. 45 studiepunten zijn er nog te gaan. 12 studiepunten daarvan mogen worden ingezet voor het vak Practise Enterprise Expert. Ik hoor je denken, en wat mag dat wezen? Nou, luister eens goed!


Een onderdeel van dit vak is het ontwikkelen van een start-up, hiervoor worden studenten gezocht met een gezonde dosis lef. Een sportief concept ontwikkelen tot een start-up die binnen het vak verder wordt uitgewerkt. Een unieke kans dus voor studerende ondernemers, om tijdens je studie al de nodige stappen te zetten in de ontwikkeling van je eigen bedrijf.


Manon liet dit zichzelf geen 2x zeggen en solliciteerde met Spruit Sportcoaching op het start-up traject voor dit vak. Geheel coronaproof, via een digitale presentatie maakte de jury kennis met Spruit Sportcoaching. Van het ontstaan tot de uitgerolde concepten van het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst.

En Spruit Sportcoaching zit erbij! 12 studiepunten mogen geheel gestopt worden in de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Dat betekend dat er ruimte komt voor de ontwikkeling van nieuwe concepten, er advies ingewonnen mag worden van toffe docenten met veel ondernemers ervaring en er de nodige masterclasses gevolgd mogen gaan worden. En straks in juni hopelijk afgestudeerd en wel jullie omver te blazen met toffe nieuwe concepten, waarin de topsportbeleving een stukje dichter bij de recreatieve sporter gaat worden gebracht.


But first things first. Het is tijd voor een goed portie marktverkenning. Want zitten jullie wel op mijn ideeën en concepten te wachten? Of heb jij misschien toffe ideeën waarover jij mijn graag wil tippen. Grijp je kans. Speciaal voor iedereen om mijn heen en alle Spruit Sportcoaching sporters die in het verleden bijv. al hebben deelgenomen aan Vive le Vèlo of Masters in Fryslân.


Deze vragenlijst is gemaakt om inzicht te krijgen in jullie. Wat zijn jullie sportieve dromen en hoe kan ik hieraan met Spruit Sportcoaching bijdragen? Ik hoor graag jullie ambities, ideeën en ervaringen. Ik neem dit alles dan mee in de nieuwe avonturen die voor mijn liggen met Spruit Sportcoaching.


Bedankt voor je tijd en inspiratie! En ohja, onder iedereen die de vragenlijst invult wordt er een tof verassingspakket verloot. :-)


See you soon,

Manon


77 weergaven0 opmerkingen

コメント


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page