top of page

Trainingsbegeleiding

Haal meer uit je trainingen met een trainingsschema afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Effectief beter worden met trainingen die passen in jouw situatie.
Veelal word er gedacht de trainingsschema's er enkel zijn voor de topsport. Maar dat is juist helemaal niet zo. Trainen op een trainingsschema is er voor iedereen. De hardloper die de Dam tot Damloop wil lopen, de wielrenner die gisteren een fiets gekocht heeft of de schaatser die komend jaar nu eindelijk die toptijd op de 1500m wil gaan rijden.

Jezelf verbeteren ga je pas doen als je trainingen uitvoert die op een goede manier de juiste trainingseffecten uitlokken. Dat doen we door de verschillende type trainingen met elkaar te combineren en jouw deze te laten uitvoeren op het juiste moment. Zodat jij in de beste versie van jezelf aan de start staat van jou persoonlijke doel.

Er word gebruik gemaakt van het platform Trainingspeaks waarin jij je eigen persoonlijke account krijgt. Hierin vind je jouw trainingsschema terug en upload je de training wanneer deze is uitgevoerd. Zo analyseren we de training en passen we aan waar nodig.


Voor een goede uitvoering van het schema is het belangrijk dat je kan trainen met een hartslagmeter. Het is voordat je start met het schema raadzaam om middels een  inspanningstest je omslagpunt en trainingszones te bepalen, soms kan je deze gegevens al in bezit hebben door bijvoorbeeld een meting bij een sportarts. Heb je deze nog niet uitgevoerd, zijn er ook mogelijkheden om een test uit te voeren bij Spruit Sportcoaching*.

*Enkel in combinatie met afname trainingsschema

Topsport begeleiding schaatsen
Speciaal voor schaatsers met ambitie die binnen de eigen clubwerking niet voldoende ondersteuning vinden en niet onder een KNSB Talent Team vallen, bieden we topsport begeleiding aan. Deze begeleiding is intensiever dan de reguliere variant en afgestemd op jou doelen en ambities binnen je schaatsseizoen. Neem gerust contact op met Manon om te checken of deze variant mogelijk bij jou past.

Trainingpeaks
Word je enthousiast van data en vind je het leuk om te checken of je in je training weer een nieuw record gereden hebt? Kies dan voor Trainingpeaks premium, dit kan je aanvullend aanvragen naast je begeleiding voor €9 per maand extra. Je account heeft dan meer functies voor planning en analyse van je training. Extra handig als je in het bezit bent van een vermogensmeter en hier gebruik van maakt tijdens je trainingen.

Even pauze?
Ben je geblesseerd? Ga je op vakantie, of past het gewoon simpelweg even niet om te trainen? Geen probleem. Je kan maximaal 1x per jaar je trainingsschema 4 weken pauzeren. Dan pakken we het schema na je pauze gewoon weer op en kijken we hoe we zo goed mogelijk weer je schema kunnen hervatten.


Gelijk uit de startblokken schieten?
Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Dat vinden we tof! Meld je dan direct aan via het onderstaande formulier

3 maanden schema

Trainingsschema voor 3 maanden

Basisaccount in Trainingpeaks

Kennismakingsgesprek 

Coach bereikbaar via WhatsApp

 

Optioneel: Inspanningstest voor bepaling hartslagzones prijs op aanvraag

Trainingpeaks premium account €9    per maand

€129 per 3 maanden

Vraag aan

maandelijkse begeleiding

Trainingsschema dat per maand aangepast word naar je beschikbaarheid, actuele fitheid en doelen

Indien gewenst is een maandelijks gesprek met coach mogelijk

Basisaccount in Trainingpeaks

Coach bereikbaar via WhatsApp

Optioneel: Inspanningstest voor bepaling hartslagzones prijs op aanvraag

Trainingpeaks premium per maand €9

€57 per maand

Vraag aan

topsport begeleiding
Schaatsen

Trainingsschema op maat dat  aangepast word naar je beschikbaarheid, actuele fitheid en doelen binnen het schaatsen

Maandelijks gesprek met coach

Coach bereikbaar via WhatsApp

Optioneel: Inspanningstest voor bepaling hartslagzones prijs op aanvraag

Deze trainingsbegeleiding is voor ambitieuze sporters binnen de schaatssport in de disciplines langebaan & marathon die actief zijn op wedstrijdniveau met nationale ambitie.

€67,50 per maand

Vraag aan
Inschrijven
Inschrijven voor trainingsbegeleiding

Bedankt voor de inzending. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

bottom of page