top of page

Trainingsbegeleiding

Haal meer uit je trainingen met een trainingsschema afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Effectief beter worden met trainingen die passen in jouw situatie.
Veelal word er gedacht de trainingsschema's er enkel zijn voor de topsport. Maar dat is juist helemaal niet zo. Trainen op een trainingsschema is er voor iedereen. De hardloper die de Dam tot Damloop wil lopen, de wielrenner die gisteren een fiets gekocht heeft of de schaatser die komend jaar nu eindelijk die toptijd op de 1500m wil gaan rijden.

Jezelf verbeteren ga je pas doen als je trainingen uitvoert die op een goede manier de juiste trainingseffecten uitlokken. Dat doen we door de verschillende type trainingen met elkaar te combineren en jouw deze te laten uitvoeren op het juiste moment. Zodat jij in de beste versie van jezelf aan de start staat van jou persoonlijke doel.

Er word gebruik gemaakt van het platform Trainingspeaks waarin jij je eigen persoonlijke account krijgt. Hierin vind je jouw trainingsschema terug en upload je de training wanneer deze is uitgevoerd. Zo analyseren we de training en passen we aan waar nodig.


Voor een goede uitvoering van het schema is het belangrijk dat je kan trainen met een hartslagmeter. Het is voordat je start met het schema raadzaam om middels een  inspanningstest je omslagpunt en trainingszones te bepalen, soms kan je deze gegevens al in bezit hebben door bijvoorbeeld een meting bij een sportarts. Heb je deze nog niet uitgevoerd kan je deze test voor €25* bij Spruit Sportcoaching laten uitvoeren.

*Enkel in combinatie met afname trainingsschema

Even pauze?
Ben je geblesseerd? Ga je op vakantie, of past het gewoon simpelweg even niet om te trainen? Geen probleem. Je kan maximaal 1x per jaar je trainingsschema 4 weken pauzeren. Dan pakken we het schema na je pauze gewoon weer op en kijken we hoe we zo goed mogelijk weer je schema kunnen hervatten.


Gelijk uit de startblokken schieten?
Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Dat vinden we tof! Meld je dan direct aan via het onderstaande formulier

3 maanden schema

Trainingsschema voor 3 maanden

Basisaccount in Trainingpeaks

Kennismakingsgesprek 

Coach bereikbaar via WhatsApp Optioneel: Inspanningstest voor bepaling hartslagzones €40

maandelijkse begeleiding

Trainingsschema dat per maand aangepast word naar je beschikbaarheid, actuele fitheid en doelen

Maandelijks gesprek met coach

Coach bereikbaar via WhatsApp

Optioneel: Inspanningstest voor bepaling hartslagzones €40

€50 per maand

2-weekse
begeleiding

Trainingsschema dat per

2-weken aangepast word naar je beschikbaarheid, actuele fitheid en doelen

Maandelijks gesprek met coach

Coach bereikbaar via WhatsApp

Incl. inspanningstest met voor trainingszones bepaling

€65 per maand

€120 per 3 maanden

Inschrijven voor trainingsbegeleiding
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de inzending. We nemen binnen 5 dagen contact met je op.

Inschrijven
bottom of page