Trainen met een schema op maat?

Enthousiast geworden om bewust te gaan toewerken naar jouw doelen? Of wil je op een bewuste manier werken aan jouw fitheid? Ga dan trainen onder begeleiding van Manon. Op basis van jou beschikbaarheid en doelen stelt Manon een schema op die jou op een bewuste manier naar jouw sportieve doelen begeleid. In dit schema kunnen verschillende sporten worden gecombineerd, maar is de intensiteit van de trainingen goed op elkaar afgestemd om jou stap voor stap fitter te maken.
 
Voor een goede uitvoering van het schema is het belangrijk dat je kan trainen met een hartslagmeter. Trainen met een schema is aan te raden als je min. 3x per week traint. Manon maakt schema's voor duursporters, voornamelijk schaatsers, hardlopers en wielrenners.

Wat krijg je?
- Een geperiodiseerd trainingsschema met op maat gemaakte trainingen;
- 1x per maand een persoonlijke evaluatie 30min via Skype;
- Trainingsmonitoring via een online platform;

- Heb je vragen over het schema of kom je ergens niet uit? Per WhatsApp is Manon tijdens kantooruren beschikbaar voor jouw vragen.

Maak nu kennis met trainen op een geperiodiseerd trainingsschema voor maar €45 euro voor de 1ste maand. Besluit je daarna door te willen trainen? Dan betaal je €55 euro per maand.

Wil je liever eerst nog wat informatie ontvangen over deze trainingsbegeleiding?
Neem dan contact via het contactformulier dat te vinden is onder aan deze pagina!
 
Ja, ik wil graag meer informatie over een  trainingsschema op maat!

Bedankt voor de inzending!